onsdag 23 mars 2016

Påskplanering

Jag brukar aldrig ha några större planeringar vad gäller mitt läsande. Jag har liksom insett mina begränsningar med arbete och tre barn hemma. Jag önskar verkligen att jag kunde finna mer tid, men nu blir det allra mest att jag läser innan jag släcker lampan på kvällen!

Men NU, hör och häpna, tänker jag tillkännage min Påskläsplanering! Jag är nämligen ledig from idag och ända fram till 5 april så nu vore det väl ändå sjutton om jag inte skulle hinna med att läsa åtminstone en handfull böcker! =)

Först och främst tänker jag läsa ut Än finns det hopp av Karin Wahlberg. Detta ser jag inte som någon större bedrift då jag redan läst ungefär halva boken. För övrigt en väldigt bra bok som passar mig utmärkt då jag själv är sjuksköterska!
Jag planerar också att påbörja, och förhoppningsvis läsa ut, Den svarta löparen av Kristina Appelqvist. 
Dessa två böcker ingår i min läsplanering för mars månad och är böcker som jag läser i Temaläsning respektive Boktolvan.

Utöver dessa två tänker jag försöka läsa Katarina Mazettis Blandat blod som är den första romanen i serien Släkten och Dömd för livet av Mats Ahlstedt. 

Jag hoppas att jag inte har ställt för höga krav på mig själv nu!  Har ni läst några av dessa? Jag hoppas att jag har något att se fram emot!?1 kommentar:

  1. Den svarta löparen är en bok som går snabbt. Hoppas din planering bjuder på fina lässtunder :)

    SvaraRadera