söndag 6 mars 2016

En smakbit på en söndag - Än finns det hopp

Den här veckan kommer min smakbit från boken Än finns det hopp som är skriven av Karin Wahlberg. Detta är den första boken i serien Lasarettet och jag har precis börjat läsa i den. Jag har mycket höga förväntningar på serien så nu hoppas jag verkligen att den ska falla mig i smaken!"Vill fru Bengtsson vara så snäll och lägga sig på britsen, sa sjuksköterskan.
Syster Gudrun hette hon och hon log innerligt.
Sonja Bengtsson hade bar överkropp men frös inte trots att det höga fönstret stod på glänt. Ute rådde fuktig augustivärme. Hon var snarare het av nervositet. Kröp ihop i kroppen, drog in den långa halsen.
Brösten hängde vita och oskyddade med huden glänsande och mjuk. Hon kunde inte dölja dem helt men lyckades i alla fall skyla bröstvårtorna medan hon sparkade av sig skorna utan att skämmas. Strumporna var inte lagade över stortårna utan helt nya. Hon hade tagit upp dem ur förpackningen innan hon satte sig på bussen till lasarettet."

Mina tidigare smakbitar hittar du här.
På Flukten fra virkeligheten finns också många smakbitar.6 kommentarer:

 1. längesedan jag läste något av Karin Wahlberg. tack för påminnelsen och smakebiten!

  SvaraRadera
 2. Jag har läst nästan alla Karin Wahlbergs deckare, bra serie, och är nyfiken på den här serien. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Den väntar i bokhyllan. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Jag har ju provat på Karin Wahlbergs deckarserie, men den verkar inte vara något för mig, så jag tror jag låter bli denna :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillade denna men har inte läst tvåan ännu.

  SvaraRadera