söndag 27 mars 2016

En smakbit på en söndag - Den svarta löparen

Den här veckan kommer min smakbit från Kristina Appelqvist kriminalroman Den svarta löparen. Det här är den första boken i serien om Lundgren och Alexandersson. "Filip och hans kollegor nöjde sig med att stå i dörröppningen. Det var ingen tvekan om att Emmas slutsats varit korrekt. Vera Nilsson hade blivit mördad. De kunde omedelbart konstatera att hon blivit dödad med en kniv eller något annat vasst föremål som orsakat allt det blod som fann i rummet. 
Filip såg sig omkring. Längs ena väggen stod en hylla med rapporter och utredningar, kanske var det därför rummet kallades för förvaltningsbiblioteket? Sammanträdesbordet upptog en stor del av golvytan. Filip räknade stolarna och konstaterade att det rymdes cirka tio personer runt bordet. En av stolarna hade vält och låg till hälften under bordet bakom Veras högra ben, som hängde ned över bordskanten." 


Kika in hos Flukten fra virkeligheten för fler smakbitar! 
Mina tidigare smakbitar hittar du här


9 kommentarer:

 1. Känner inte till denna bok sedan tidigare. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 2. Har läst en bok av Kristina Appelqvist och den tyckte jag om. Borde nog läsa fler av hennes böcker. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Känner till författaren men har inte läst något av henne, ännu. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. har inte läst något av den här författaren. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten. Jag har läst alla Appelqvists böcker och gillar dem!

  SvaraRadera
 6. Jag har av någon anledning inte läst något av Appelqvist, men jag har den första boken i hennes andra serie stående i hyllan :)

  SvaraRadera
 7. Inte läst något av Kristina Appelqvist. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Jag har bara läst en bok av Appelqvist, och jag tror den är sista delen i samma serie som den här. Lite fel ände att börja i kanske. :) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera