söndag 28 februari 2016

En smakbit på en söndag - Levande begravdMin smakbit den här veckan kommer från Peter James bok Levande begravd. Det är den första boken jag läser av författaren och den verkar riktigt lovande!

Michael Harrison blir under sin svensexa instängd i en kista och nedsänkt i en grav. Med sig får han en porrtidning, en walkie talkie och en ficklampa. Skrattade lämnar hans vänner honom där för att återkomma ett par timmar senare... Bara det att på vägen därifrån kör vännerna av vägen, och ingen annan vet vad de har gjort med Michael. "Åkturer som den här hörde inte till vanligheterna, men nä de inträffade älskade Davey dem över allt annat! Han satt bältad i passagerarsätet bredvid sin far medan polisens eskortbil accelererade framför dem med blinkande blåljus och brölande sirener. På fel sida av vägen blåste de förbi den ena kilometern efter den andra av stillastående trafik. Wow, det här kunde mäta sig med vilken bergochdalbana som helst, till och med den på Alton Towers - och den var ändå något i särklass!"

Mina andra smakbitar finns här!5 kommentarer:

 1. Usch va läskigt att bli levande begracd. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. Jeg liker bøkene til Peter James, men denne har jeg ikke lest. Den høres intens spennende ut synes jeg :-) Ha en fin søndagskveld!

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten. Den här tyckte jag var fantastiskt bra när jag läste den för många år sedan!

  SvaraRadera
 4. Trots att det som händer i den här boken är en av mina allra värsta mardrömmar så lyckades inte boken ta tag i mig. Jag har så otroligt svårt för Roy Grace :)

  SvaraRadera