fredag 19 februari 2016

Bokbloggsfråga v7

Veckans Bokbloggsfråga från Barnboksbloggen har ett tema som ligger mig väldigt varmt och hjärtat! Nämligen bibliotek!Vad betyder biblioteket för dig? Vad gör du där förutom att låna böcker? Vad är det bästa med just ditt bibliotek? Och ni som inte brukar besöka biblioteket särskilt ofta, varför inte? 

Bibliotek för mig betyder jättemycket. Faktum är att jag mycket sällan köper böcker nuförtiden. För några år sedan hade jag ett slags tvång, att jag var tvungen att äga alla böcker jag läste och jag la massor med pengar och tid på att leta böcker, köpa böcker och läsa böcker! =) Men nu har jag insett att det inte går att köpa ALLT. Det finns ingen plats! Så sedan något år tillbaka lånar jag det mesta från biblioteket. Det enda som skulle vara negativt med bibliotek är ju att dem böcker som är mest populära oftast är utlånade eller reserverade så man får stå i kö.
Jag bor på en lite mindre landsort med eget litet bibliotek. Vi har en och samma bibliotekarie som är där 2 dagar i veckan. Hon är en sån där som känner dem flesta! Det är veckans höjdpunkt att gå dit! 

Här kan ni läsa mitt biblioteks egna bokblogg! 


4 kommentarer:

 1. Jag har inte riktigt kommit dit än, att jag inte måste äga alla böcker, jag är tveksam till om jag någonsin kommer dit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När platsbristen gör sig påmind så... =)

   Radera
 2. Jag lånar det mesta av vad jag läser, just för att det blir betydligt billigare i längden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, billigare såklart! Och så tar det inte lika stor plats! =)

   Radera