lördag 20 februari 2016

Bokbloggsjerka 19-22 februari

Diskussionsämnet på helgens Bokbloggsjerka är följande;

Carola har skickat in följande fråga via mail: hur interagerar du med dina läsare, lockar till dig nya läsare och får de befintliga läsarna att fortsätta läsa bloggen. Hon vill även veta vad det är som driver dig till att blogga och hur mycket du tänker på dina läsare när du bloggar. Egentligen bloggar jag nog mest för min egen skulle. För att komma ihåg vad jag läser bland annat. Det är ju en stor bonus med alla fantastiska läsare som faktiskt LÄSER och ofta också kommenterar det jag skriver. Jag gör inget speciellt för att locka till mig läsare eller för att hålla någon läsare kvar, utan jag kör nog bara på som jag brukar göra och lägga upp det på ett sätt som passar mig. Jag tycker det är trevligt med alla kommentarer och försöker svara på det mesta!
Jag bryr mig inte så mycket om läsarstatistiken men tycker att det är roligt att studera vilka inlägg som har mest läsare och hur många unika besökare man har per dag!
Jag planerar att fortsätta läsa och bokblogga och jag hoppas att fler och fler ska hitta hit framöver! =)7 kommentarer:

 1. Verkar vara gemensamt för många bokbloggare att de bloggar för sin egen skull, åtminstone till att börja med. Men visst är det kul när man ser hur många läsare man har?

  SvaraRadera
 2. Man måste nog blogga för sin egen skull och för att man tycker det är kul, sen kan jag tänka mig att det skiner igenom och faktiskt lockar läsare att besöka bloggen om de märker att man verkligen tycker om det man gör :)

  SvaraRadera
 3. De allra flesta bloggar nog för sin egen skull och för att man tycker den är kul. Sen är det ju alltid kul att det finns folk som läser det som man skriver :)

  SvaraRadera
 4. Som de flesta andra bloggar jag också mest för min egen skull. Jag har upptäckt hur praktiskt det är, och roligt, att gå tillbaka till tidigare inlägg. Och kanske roligt för barnen att ha kvar och läsa när de blir äldre. Men visst är det roligt att få många besökare i bloggen, och särskilt om de kommenterar.

  SvaraRadera
 5. Jag började blogga för att minnas vad jag gjorde, jag tyckte att dagarna bara gick utan att något vettigt hände. Jag är så glad för att jag gjorde det, nu minns jag faktiskt mycket bättre både vad jag läst och vad jag gjort. En offentlig dagbok - kan man säga att det blev för mig.

  SvaraRadera
 6. Jag startade också bloggen mest för min skull, men jag kommer ihåg hur glad jag blev när jag upptäckte att folk faktiskt läste vad jag skrev :)

  SvaraRadera
 7. Jag tror det är viktigt att man tycker att bloggandet är kul, sånt märks på det man skriver.

  SvaraRadera